ingyenfilmek ingyenfilmek letöltése

   

  

Ingyen filmek

 Ingyen filmek
Felhasználó név:
Jelszó:
    
   Regisztráció
   Elfelejtett jelszó
 

  MENÜ sex
  video Főoldal
filmek
  video Képek
filmek
  video Videók
filmek
  video Videók 18+
filmek
  video Képek 18+
  video Hírlevél
  video E-mail
filmek
  video Segítség
filmek
  video Média ajánlat
filmek
 
ingyenfilmek

  HIRDETÉS 

  HIRDETÉS 


ingyenfilmek videok kepek videok kepek Live web sexchat Ingyen Póker Csajozási tanácsok  1. Miért nem tudom megnézni az ingyenes videókat?

2. Miért kerülnek pénzbe az ingyenfilmek.hu-n a teljes filmek? Nem ellentmondás ez?

3. Problémám akadt a teljes filmek lejátszásaval: miért furák a szinek, miért nem tudom tekerni, miért csak az első pár percet tudom lejátszani, miért nincs hang?

4. Hogy működik a teljes filmek sms rendszere?

5. Miért nem tudok feliratkozni a hírlevélre?1. Miért nem tudom megnézni az ingyenes videókat?

Ha nem tudod megtekinteni az ingyenes videókat a beépített "flash" lejátszóval, akkor nincs flash player telepítve a gépedre! Töltsd le az Adobe Flash Player legfrissebb verzióját:Kattints ide!


Ha a régebbi videók lejátszásával van problémád, akkor frissítened kell a windows media playered! Windows Media Player 11-es verzió:2. Miért kerülnek pénzbe az ingyenfilmek.hu-n a teljes filmek? Nem ellentmondás ez?

De igen, ez valóban ellentmondás! Azonban teljes filmeket LEGÁLISAN csak ilyen módon tudunk nektek prezentálni. Az ingyenfilmek.hu nem egy "warez" oldal...3. Problémám akadt a teljes filmek lejátszásaval...

Amennyiben gondod van a teljes filmek lejátszásával, úgy tanácsoljuk első lépésként, hogy frissítsd a lejátszódat. A Media Player 11-es verzióját a fenti linken letöltheted. A frissítés megold számos problémát mint a negatív vagy fura szinek, hang problémák stb..
Érdemes a filmeket letöltés vezérlővel (pl flashget) letölteni mert előfordulhat hogy a windows alap letöltőjvel a letöltés megszakad vagy hibásan töltöd le, ekkor a filmet nem fogod tudni tekerni és csak egy részét tudod lejátszani!
Ha ezektől eltérő problémád van, vagy a követett lépések után sem megy a lejátszás, akkor keress meg minket emailen! A levélben írd le hogy mely filmmel van a gond és mi a pontos probléma!4. Hogy működik a teljes filmek sms rendszere?

Az sms küldésről és a licens szerzésről a teljes filmek oldalán található információs linken tájékozódhatsz!5. Miért nem tudok feliratkozni a hírlevélre?

Ha "Sikertelen feliratkozás" üzenetet kapsz, akkor már valószínű hogy szerepel az email címed az adatbázisban. Mindenesetre küldj nekünk emailt a problémával, hogy le tudjuk ellenőrizni valóban ezért nem tudsz e feliratkozni!   Ajánlott oldalak  szex video
ingyen film   Live webcam sexchat
Viszony.hu   Viszony.hu alkalmi társak
ingyen film   Azonnal szexelnék veled!
letöltés

  HIRDETÉS 

  HIRDETÉS 

  HIRDETÉS